Икономически университет – Варна

UEVA Академия за таланти 2024 - StartUp Edition

Имаш идея, която искаш да реализираш? Искаш да създадеш нещо свое? Вдъхновяваш се от общуването с млади амбициозни хора като теб? Искаш да се докоснеш до доказани експерти от бизнеса?

Поради огромния интерес към младежката инициатива Академия за таланти, която се проведе миналата година, сега се връщаме още по-ударно с второто издание, което ще е с предприемаческа насоченост.

В пет последователни дни ще имаш изключителната възможност да получиш умения, които ще ти бъдат полезни в изграждането на различни бизнес идеи.

На 27.05.2024 г. (понеделник) в зала 320 от 17 до 20 часа ще бъде откриващото събитие на Академия за таланти, на тема: “Бизнес канава – картата на успеха на твоята идея”. Ще ти споделим добри практики, примери и разнообразни методи за разработване на бизнес канава.

Във вторник (28.05.2024 г.) в зала 305 от 17 до 20 часа ще се проведе семинар на тема: “Дизайн мисленето в създаването на нашия продукт”. Ще разгледаме същността и ролята на дизайн мисленето, както и как да го използваме в процеса на изясняване на бизнес идеята и разработването на решението, което ще предложим на пазара.

На 29.05.2024 г. (сряда) в зала 1 от 17 до 20 часа ще говорим за: “Да спечелим потребителите – тънкостите в пазарния анализ”. Ще се фокусираме върху приложението на различни инструменти за анализ и профилиране на потребителите.

В четвъртък (30.05.2024 г.) в зала 320 от 17 до 20 часа темата ще бъде: “Как да представим бизнес идеята си по печеливш начин?”. Ще споделим добри практики, примери и разнообразни методи за създаване на ефективни презентации и пичване на бизнес идеи пред инвеститори.

Академията завършваме в петък (31.05.2024 г.) в зала 320 от 17 до 20 часа с темата: “Финансов план на стартъпа и източници на финансиране”. Ще научиш как да структурираш финансовия си план и какви източници на финансиране можеш да използваш за стартиращ бизнес.

За всяко от обученията ще получиш сертификат.

Регистрирай се за обученията тук. Местата са ограничени! Формата за регистрация ще бъде затворена след тяхното запълване.

 

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

17 май 2024



Подобни