Икономически университет – Варна

Три възможности за стаж по бизнес мениджмънт и електронна търговия в Англия

Агенцията за международни стажове и практики предлага три стажантски позиции в Англия в сферата на бизнес мениджмънта и електронната търговия.

Стажант Бизнес мениджмънт в Челтнъм: Компанията домакин разполага с шест производствени бази из целия свят и задоволява търсенето на висококачествени продукти в над 70 държави. Под надзора на ръководството на компанията, стажантът ще се включи в управлението на бизнеса, използвайки ключови процеси и данни за контрол и оценка на производствените материали, и ще подпомага усъвършенстването на системата за инвентаризация. Ще бъде предоставена възможност за специализация в сфера по избор.

Стажант Бизнес анализ в Уоруикшър: Вече 43 години компанията домакин е водещ производител на метални елементи, използвани в сферите на автомобилното, отбранителното и общото инженерство. През последната година компанията е увеличила своята производствената дейност, което е довело до необходимостта работният екип да се разшири. След пълно обучение, стажантът ще бъде отговорен за изготвянето на проектни оферти, отговарящи на изискванията на клиентите, и съвместно с управленския екип ще оценява успеваемостта на работния процес във връзка с трудовата дейност на служителите, качеството на произведените елементи и пълното изпълнение на дадените поръчки.

Стажант Успеваемост на клиенти в Рединг: Като лидер в сферата подпомагане на развитие на онлайн търговия за мекдународни марки и търговци на дребно, компанията домакин работи с клиенти от калибъра на „Mars“ и „L’Oréal“. С помощта на екипа на компанията, новият стажант ще играе ключова роля в усъвършенстването на онлайн търговията, като предоставя на производителите статистически данни и анализи, необходими за оптимизирането на техните продажби и печалби от платформи като „Амазон.“

Повече информация за позициите и процеса на кандидатстване може да намерите на сайта на Агенцията за международни стажове и практики: https://www.espauk.com/internships/

28 яну 2022



Подобни