Икономически университет – Варна

Тържествено дипломиране на абсолвентите от Финансово-счетоводен факултет в Икономически университет – Варна

Тържествено връчване на дипломите на абсолвентите от Финансово-счетоводния факултет в Икономически университет – Варна се състоя на 25.10.2024 г. Дипломираха се 197 бакалаври и 139 магистри, обучавани в 9 специалности към факултета, от които 83 с отличен успех.

Абсолвентите се заклеха да използват научните си познания единствено за добро, за напредък и хуманизация на света, а текстът на Галилеевата клетва бе прочетен от проф. д-р Андриана Андреева – областен управител на област с административен център Варна и преподавател в катедра „Правни науки“ към Финансово-счетоводния факултет.

Първенци на випуска при магистрите са Никол Георгиева и Роман Вихтюк  от специалност „Счетоводство и контрол“, които се дипломираха с успех „Отличен“ 6.00.  Пълни отличници при бакалаврите  са Миглена Димитрова (специалност „Счетоводство и одит“), Жак Семизов (специалност „Счетоводство и одит“), Йосиф Николов (специалност „Финанси“) и Лора Любенова (специалност „Финанси“).

Грамоти и награди от името на Ректора на ИУ – Варна получиха всички дипломирали се с отличие студенти. Наградите бяха връчени от доц. д-р Владимир Досев – заместник-ректор по студентски политики и дигитализация.

На церемонията присъстваха Мариан Николов – председател на регионалната организация на Института на дипломираните експерт-счетоводители – Варна, както представителите на „KPMG България“: Емил Вичев – асоцииран директор в отдел „Одит“, Георги Николов –  асоцииран директор в Данъчен отдел, и Леонора Шукриева – специалист в екип „Човешки ресурси“, които поздравиха абсолвентите и връчиха предметни награди. Дамите – пълни отличнички на випуска, получиха и комплимент от варненската марка за дерматологична козметика "Талодерма". Те бяха наградени от представителя на фирмата Калина Иванова.

На всички абсолвенти от Випуск’2024 пожелаваме успешна професионална и житейска реализация!

28 окт 2024



Подобни