Икономически университет – Варна

Success Story Masterclass с Георги Захариев и Пощенска банка

Success Story Masterclass "Финансово независим – мечта с краен срок"

Как се постига финансова независимост и какво е нужно, за да постигнеш успех през 2022 г. през очите на младия предприемач Георги Захариев. Той ще засегне елементи на психологията зад успеха и какви умения са нужни, за да успеем да постигнем целите си. Георги има опит в бизнеса и инвестициите над 7 години и е постигнал финансова независимост преди да стане на 30 г.

Очаквайте отговори на следните въпроси:

  • Какво значи да бъдеш предприемач през 2022 г.?
  • Как да изградиш фундаментите на финансовата си независимост като студент?
  • Как да бъдем конкурентни, докато постигаме мечтите си?
  • Ретроспекция на успеха при Георги Захариев в контекста на следването му като студент и какви са нужните умения според него?
  • Как изглежда бъдещето на пазара на труда и бизнеса? Кои са уменията на бъдещето и какви трябва да бъдем като хора, за да принадлежи то на нас?
  • Web 3.0, банките и кариерни възможности – как младите хора могат да бъдат част от бъдещето, ако се интересуват от теми като финанси, криптовалути, финтех. И как могат да кандидатстват за Стажантската програма в Пощенска банка, за да са готови за бъдещето.

Георги Захариев е основател на Finance Academy – антрополог по образование, инвеститор и предприемач по призвание с над 7 години опит в бизнеса и иновациите. Кариерата му преминава през позиции като Project Manager на Google „Дигитален гараж“ за България, дигитален консултант, Директор „Бизнес развитие“ в СофтУни. Основал е една от първите компании за управление на имоти за краткосрочни наеми в България преди повече от 6 години, като в момента фирмата управлява личното му портфолио от имоти в София. Георги е част от управителния съвет на „Асоциация за туристически имоти и иновации“, където споделя стратегически приоритети за развитието на туризма и България като модерна бизнес дестинация. През последните 2 години е управляващ партньор в Zahara Consult – консултантска компания, предоставяща бутикови услуги за дигитален маркетинг и позициониране в сферата на финансите, криптовалутите, блокчейн, NFT и софтуерните решения с клиенти на 3 континента.

Кога: 17.03.2022 г.
Начален час: 13:30 ч.
Къде: https://cutt.ly/IAJUBpx

Събитието се организира от Пощенска банка и Георги Захариев в сътрудничество с Икономически университет – Варна.

15 мар 2022



Подобни