Икономически университет - Варна

Стартира кампанията "Моята професия – моето бъдеще"

Порталът на българските общини KМЕТА.bg организира кампанията "Моята професия – моето бъдеще".

Кампанията има конкурсен характер и е насочена към активни студенти, учащи във всички висши училища в България. Нейната цел е да стимулира творческия потенциал и изява на бъдещите млади специалисти по конкретни професионални теми, което ще им позволи да демонстрират креативност, индивидуалност и оригинални новаторски идеи.

Инициативата стартира през месец април 2020 г. в партньорство с 29 утвърдени български университети.

В периода април – май 2020 година всички желаещи студенти могат да подадат своята кандидатура, като се регистрират и изпратят своя иновативен проект по избрана тема.

В края на кампанията всички участващи фирми ще изберат най-добрите проекти сред кандидатите, а победителите ще бъдат обявени и наградени на официална церемония, която ще се състои през юни в София.

Участието в конкурса е индивидуално, като всеки участник изпраща един свои авторски проект по конкретно зададена тема в избрана професионална област, като изрично трябва да се посочи по коя тема е разработен проектът.

Проектите задължително трябва да бъдат придружени от следната информация:

  • Трите имена на кандидата и неговата възраст;
  • Име на университета, в който учи авторът;
  • Заглавие на проекта, тема, в която е разработен, както и име на компанията, за която студентът подава своята кандидатура;
  • Контакт за връзка с кандидата - електронна поща и телефон.

Проектите трябва да бъде изпратени по електронен път на e-mail адрес my_job@kmeta.bg в периода 20 април – 18 май 2020 г.

Финалистите в конкурса ще получат парична награда в размер на 2 000 лева, както и възможност за кариерно развитие.

Регламент на кампанията

02 апр 2020Подобни