Икономически университет – Варна

"Онлайн маркетинг. Facebook и Instagram маркетинг." в Седмицата на дигиталното обучение "Digital Force Week"

Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна и Съюзът за  стопанска инициатива организират Седмица на дигиталното обучение “Digital Force Week”. Събитията се провеждат в периода от 15 до 19 февруари 2021 г. изцяло в онлайн среда. 

В обучителния маратон, който съчетава теоретичните лекции на видни специалисти с практически уъркшопи, участниците ще могат да приложат наученото, развивайки свои собствени проекти по темите.

В проекта "DigiTal Force Week" са обединени пет различни теми от новото време, които са сред най-актуалните и привличащи интереса на студентите към ИУ – Варна.

На 19.02.2021 г. в 10:00 ч. темата е „Онлайн маркетинг. Facebook и Instagram маркетинг.“. Лектор ще бъде Иво Илиев, който е опитен професионалист с богато портфолио в сферата на дигиталния маркетинг, рекламата и комуникациите. През 2012 г. и 2013 г. негови кампании са одобрени за участие във Facebook Marketing Awards конкурса на Facebook. В началото на 2019 г. Иво Илиев е един от първите сертифицирани маркетинг консултанти в международен план по официалната програма на Facebook за маркетинг консултанти. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в ИУ – Варна, НБУ – София, ТУ – Варна. Той ще обясни как да изразим най-ефективно идеите си в интернет, как се създава, поддържа и развива личен бранд, какви са позателите за успех и тактиките за развитие.

Можете да се регистрирате за участие и да се включите в събитието.

17 фев 2021



Подобни