Икономически университет – Варна

Младежка иновационна програма на WWF България

Програмата "Panda Labs" на WWW България е насочена към ангажирането на учениците и младежите на възраст от 15 до 25 години с въпросите за околната среда и климатичните промени. Застъпва пътищата за постигане на целите на устойчивото развитие на страната ни, развива младежкото зелено предприемачество.

"Panda Labs" е младежка иновационна програма на WWF България, в която ученици и студенти създават вдъхновяващи решения за преодоляване на сериозни екологични и социални предизвикателства. Желаещите да участват в програмата могат да се регистрират в платформата https://www.pandalabs.bg/ от 20.09 до 20.10.2022 г.

Как работи Panda Labs?

Panda Labs е отворена за млади хора на възраст между 15 и 25 години. Програмата е разделена в тематични семестри, които предизвикват панда участниците да мислят нестандартно и разчупено, за да допринесат в преодоляването на екологични проблеми. Програмата Panda Labs се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България“ и Kaufland България – като част от устойчивата CSR политика на компанията под мотото „Действията носят промяната“

11 окт 2022



Подобни