Икономически университет – Варна

"Фотография. Основни правила и съвети при снимане." в Седмицата на дигиталното обучение "Digital Force Week"

Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна и Съюзът за  стопанска инициатива организират Седмица на дигиталното обучение “Digital Force Week”. Събитията се провеждат в периода от 15 до 19 февруари 2021 г. изцяло в онлайн среда. 

В обучителния маратон, който съчетава теоретичните лекции на видни специалисти с практически уъркшопи, участниците ще могат да приложат наученото, развивайки свои собствени проекти по темите.

В проекта "DigiTal Force Week" са обединени пет различни теми от новото време, които са сред най-актуалните и привличащи интереса на студентите към ИУ – Варна.

На 18.02.2021 г. в 10:00 ч. темата е „Фотография. Основни правила и съвети при снимане.“. Лектор ще бъде Деян Недялков, който води лекции в различни области на фотографията и обработката на изображения и е част от проекта photoschool.bg. Той ще обясни как се правят лесни професионални снимки със смартфон, как да се възползваме от настройките на камерата, как да композираме кадрите.

Можете да се регистрирате за участие и да се включите в събитието.

17 фев 2021



Подобни