Икономически университет – Варна

Форум "Кариери" 2024 в Икономически университет – Варна

Традиционният форум "Кариери" в Икономически университет – Варна ще се проведе от 26 до 29 март 2024 г. за студенти, завършили и гости от 10:30 ч. до 15:00 ч. на Студентската улица в академичната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1.

Висшето училище се стреми да предостави на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични знания с практически примери от професионалния сектор. Тази формула за успешно кариерно развитие, изграждане на предприемаческо мислене, социална отговорност и прилагане на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения между студентите и представителите на бизнеса вече повече от десетилетие.

Дванадесетото издание на форум „Кариери“ през 2024 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Повече информация за програмата и участниците може да получите от уебсайта на форум “Кариери” на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/

12 фев 2024Подобни