Икономически университет – Варна

Финансова награда към "Фонд за подпомагане на талантливи студенти" в областта на инвестициите и оценяването на недвижими имоти учреди „Арко имоти“ ООД

Непосредствено преди връчването на годишните финансови награди’2024 от „Фонд за подпомагане на талантливи студенти“ към ЦИПНИКТ при Икономически университет – Варна на 15.05.2024 г. бяха сключени договор за сътрудничество и договор за дарение между Икономически университет – Варна и „Арко имоти“ ООД. Документите бяха подписани от проф. д-р Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, и Евгени Василев – съсобственик и управител на „Арко имоти“ ООД.

На работна среща, в която участваха и доц. д-р Тодор Райчев – ръководител катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“, доц. д-р Анна Господинова – преподавател в катедра „Бизнес, инвестиции, недвижими имоти“, и Силвия Катева – ръководител отдел „Оценки и анализи“ в „Арко имоти“ ООД, бяха обсъдени областите на сътрудничество между университета и компанията, както и възможностите за реализация на студентите от специалностите „Недвижими имоти и инвестиции“, „Предприемачество и инвестиционен мениджмънт“, „Строителен бизнес и предприемачество“ и „Строително предприемачество и недвижима собственост“.

„Арко имоти“ учреди и финансова награда за 2025 г. към "Фонд за подпомагане на талантливи студенти" към ЦИПНИКТ в Икономически университет – Варна. Наградата е в областта на инвестициите и оценяването на недвижими имоти и за нея ще могат да кандидатстват студенти от специалностите „Недвижими имоти и инвестиции“, „Предприемачество и инвестиционен мениджмънт“ и „Строителен бизнес и предприемачество“.

„Арко имоти“ ООД е агенция за недвижими имоти, която оперира в България от 2006 г. и предлага широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. Компанията развива и експлоатира два от най-атрактивните проекти в София – BLVD Residence и LIVD! Apartments.

17 май 2024



Подобни