Икономически университет – Варна

AIESEC набира нови членове за стажантската си програма

Ако търсиш:

  • Професионален стаж в реномирана интернационална компания с продължителност между 2 и 18 месеца
  • Срещи с различни култури и екзотични държави
  • Участие в трейнинги и събития на различна актуална тематика
  • Стабилна основа за твоето бъдещо личностно и професионално развитие

AIESEC може да ти даде всичко това и още много.

AIESEC е най-голямата международна, неправителствена, независима организация, управлявана от студенти. Присъства в 105 страни, в над 1100 университета, и е с 61-годишна история.

AIESEC предоставя на своите членове възможността да открият и развият своя личностен потенциал, да придобият опит на лидерска позиция, докато са още в университета, да участват в семинари и конференции, както и да получат професионален стаж в чужбина. Всяка година ние предлагаме на над 4500 свои членове предизвикателството да живеят и работят в една от 105-те страни, в които има AIESEC, от професионално насочени стажове в Европа, до екзотични дестинации като о.Мавриций, Малайзия, Индия, Индонезия, Египет, Китай и др.

Стажантската програма на AIESEC предлага на студентите възможност да придобият професионален опит в международна компания, да работят в мултикултурна среда, да опознаят чуждестранните бизнес модели и практики, да придобият ноу хау, да установят мрежа от контакти и да опознаят една различна култура. През последната година наши стажанти са работили в Германия, Полша, Гърция, Словакия, Белгия, Австралия и дори Индия в компании като Deutche Telekom, Electrolux, InBev, General electric, Futjicu-Siemens и много други. Част от глобалните партньори на AIESEC по програмата за образователен обмен са компании като PricewaterhouseCooper, Microsoft, DHL, UBS, Cadbury Schweppes, ABN AMRO и др.

В момента AIESEC на глобално равнище предлага на своите членове близо 3900 възможности за професионална реализация в почти всички сфери на бизнеса.

На 10.03.2009 от 19,15 часа в зала 122 ще се състои презентация в Икономически университет - Варна, a на 11.03.2009 от 18 часа в зала 212Е в Техническия университет, на които всички заинтересовани могат да се запознаят с концепцията на AIESEC и възможностите, които предоставя.

Повече информация за AIESEC и условията за кандидатстване, също така и формуляр за кандидатстване, можете да намерите на адрес www.aiesec.bg или www.aiesec-varna.org. Формулярите трябва да се изпратят на адрес recruitment@aiesec-varna.org.

Крайният срок за кандидатстване е 14.03.2009 година.

За въпроси, отнасящи се до AIESEC, можете да свържете с нас на varna.bg@aiesec.net или като ни посетите в нашия офис, който се намира в стая 123е в Икономически университет - Варна.

05 мар 2009



Подобни