Икономически университет – Варна

Вече са известни отличените участници в Digital Force Week

Изключително успешно приключи Седмицата на дигиталното обучение „Digital Force Week“, организирана от Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна и Съюза за стопанска инициатива. В иновативното събитие активно се включиха 411 студенти и 6-има лектори. В проекта "DigiTal Force Week" бяха обединени шест различни теми от новото време, които са сред най-актуалните и привличащи интереса на студентите към ИУ – Варна. В обучителния маратон, който съчета теоретичните лекции на видни специалисти с практически уъркшопи, участниците имаха възможност да приложат наученото, развивайки свои собствени проекти в областите: електронна търговия, влогинг, киберсигурност, фотография, онлайн маркетинг и личен бранд. Всеки лектор определи задание на своята аудитория, като участниците трябваше да предоставят готовия продукт в определен срок след събитието, а за отличилите се бяха осигурени 80 награди.

За пореден път Икономически университет – Варна показа, че е иновативно и креативно висше училище, което предлага отлично и практически приложимо обучение. Получихме десетки позитивни отзиви от участвалите в обучението студенти и писмо от Виолина Накова – изпълнителен зам.-председател на Съюза за стопанска инициатива, в което е изразена благодарност за възможността организацията да се включи в такава съвременна и толкова необходима инициатива.

Наградният фонд за най-успешно изявилите се студенти включва: безплатно обучение по дигитален маркетинг; курс  по „етично хакерство“; 5-дневен курс за инфлуенсъри, влогъри и блогъри в к.к. „Албена“, придружен с участие в  „Модна фиеста“.

Ето и кои са отличените участници в обучителния маратон:

Панел „Електронна търговия“: Алекс Йотов, Димитър Димитров, Михаела Папазова, Памела Петрова.

Панел „Влогинг“: Ясмина Желева и Павлина Христова.

Панел "Киберсигурност": Обретен Обретенов, Карина Панчул, Селин Ерчинова.

Панел „Фотография“: Айсу Мехмедалиева, Леман Сали, Камелия Маргаритова, Михаела Папазова, Мариана Матева.

Панел "Дигитален маркетинг" с Иво Илиев: Агафия Щерева, Павлина Христова, Любомир Йовов, Даниела Бояджиева, Даниел Николов.

Отличените студенти ще получат допълнително подробна информация за наградите си от Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“. Екипът благодари за отличното партньорство на шестимата лектори в Digital Force Week: Никола Илчев, Поли Недкова, Явор Фурнаджиев, Деян Недялков, Иво Илиев, Зорница Владимирова, както и на Съюза за стопанска инициатива.

05 мар 2021



Подобни