Икономически университет – Варна

UEVA Ви кани да почерпите от опита на нестандартните предприемачи и техните успешни истории в сегашно време

Уважаеми студенти, 

на 18.10.2022 г. от 13.30 ч. в Зала 1 на Икономически университет - Варна ще се състои предпоследното от поредицата събития в рамките на младежка инициатива "Хоризонтите пред младия предприемач - опитът говори ...". Младежката инициатива се осъществява с финансовата подкрепа на Дирекция "Образование и младежки дейности" при Община Варна. 

Гост - лектор е г-жа Борислава Черкезова - изпълнителен директор на "Карин дом", организация с нестопанска цел, която работи изключително успешно в сферата на социалното предприемачество в много специфична и трудна област, а именно предоставяне на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства.

Освен това Борислава Черкезова е и обучител по предприемачество и маркетинг, университетски преподавател и маркетингов експерт с опит в областта на брандинга, управления на взаимоотношения с партньори, въвеждане и управление на иновации в банковия и социален сектор.

Опитът на Борислава Черкезова е много ценен защото е в различните етапи на развитие на бизнес идеи, в различни сфери и в различни области, все важни за оперативния бизнес.

Регистрацията е отворена!

Очакваме Ви!

13 окт 2022



Подобни