Икономически университет – Варна

Студенти на Икономически университет – Варна взеха участие в официалното откриване на стипендиантската програма на УниКредит Булбанк

На 30-ти май 2024 г. се проведе официалната церемония, с която се отбеляза началото на Стипендиантската програма на УниКредит Булбанк за 2024 година. По време на събитието отличили се студенти от цяла България, включително възпитаници на Икономически университет – Варна, бяха поканени в централния офис на УниКредит в град София. Там те бяха лично наградени от Цветанка Минчева, Главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, и Андреа Тониети, директор „Хора и Култура“. Събитието предостави ценната възможност на студентите да се запознаят с мениджъри и експерти от различните структури на Банката, които им разясниха детайли относно предстоящата стажантска програма.

Чрез програмата си за стипендии УниКредит Булбанк подкрепя финансово студенти, обучаващи се в направленията: „Икономика“, „Финанси“, „Бизнес администрация“, „Информационни технологии“ и „Математика“, като същевременно им предоставя възможност да се докоснат до реалния бизнес чрез провеждане на платен стаж като част от програмата. Стипендията е в размер на 2.300 лева. Кандидатите са представили свое CV и са писали есе на английски език на тема „Как компаниите могат да бъдат социално отговорни и да изграждат устойчив бизнес?”.

Стипендиантите от Икономически университет – Варна са:

  1. Ангел Христакиев – специалност „Информатика и компютърни науки“, 3 курс
  2. Мартин Дойнов – специалност „Информатика и компютърни науки“, 3 курс
  3. Радина Йорданова – специалност „Информатика и компютърни науки“, 3 курс
  4. Теодор Янакиев – специалност „Информатика и компютърни науки“, 3 курс
  5. Александър Попов – специалност „Финанси“, 3 курс
  6. Глория Арсова – специалност „Дигитални технологии в бизнеса“, 3 курс
  7. Зорка Дойчинова – специалност „Бизнес и мениджмънт на английски език“, 3 курс
  8. Мирям Исмаил – специалност „Информатика и компютърни науки“, 3 курс
  9. Нанси Ангелова – специалност „Счетоводство и одит“, 3 курс

16 юни 2024



Подобни