Икономически университет – Варна

Стартира новият Youtube канал "Кариерна академия" в ИУ – Варна

Youtube каналът „Кариерна академия“ – нов голям проект за Икономически университет – Варна, стартира на 11.01.2021 г.

Основната мисия на „Кариерна академия“ е да разкрие възможности за професионално развитие на студентите от Икономически университет – Варна. В youtube канала ще се визуализират интервюта с най-известните представители на бизнеса, дейни студенти, професионалисти от различни сфери и предприемачи.

„Кариерна академия“ събира на едно място различни рубрики за предприемачество, лични истории за кариерно развитие, истории на настоящи и завършили възпитаници на висшето училище.

Основите на проекта, който се реализира от екипа на Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“, бяха положени преди близо шест месеца. Заедно с това в Икономически университет – Варна се изгражда иновативно медийно студио, което ще стане дом на новата инициатива.

„Кариерна академия“ се открива с искреното интервю на съдия Росица Тончева – практикуващ експерт в сферата на правото, алумни на Икономически университет – Варна и преподавател. Заедно с ролята, отговорността и тънкостите в сферата на правото във видеото се обсъжда темата за допирната точка между професията и образованието. В дискусията се разсъждава как приемането на длъжността като кауза допринася за кариерното развитие на работното място.

Интервюто можете да проследите тук

11 яну 2021



Подобни