Икономически университет – Варна

Отлагане на Юбилейна научно-практическа конференция "Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж"

Скъпи приятели и колеги,

През настоящата 2020 г. се навършват 30 години от основаването на катедра „Аграрна икономика“.

Традиционно организираната от нас конференция на тема „Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж“ освен юбилейна, е и част от събитията по повод 100-годишнината на Икономически университет – Варна.

За нас този научен форум е от особено значение като основа за дискусия по научни проблеми, обмяна на идеи с представители от практиката и възможност за изграждане на устойчиви партньорства. Същевременно при организирането му сме водени от огромното ни желание да съберем на едно място преподавателите, основали нашата катедра, настоящи и бивши възпитаници, приятели от академичната общност и практиката. Това е много трудно постижимо в електронна среда и предвид настоящата епидемиологична обстановка с Covid-19 ще отложим конференцията и празника за следващата 2021 г.

Вярваме, че през по-топлия месец май ще успеем с настроение и ентусиазъм да отпразнуваме 30-годишнината на катедра „Аграрна икономика“ и проведем успешно Юбилейната научно-практическа конференция на тема „Агробизнесът и селските райони – икономика, иновации и растеж“.

И в ситуацията на електронна отдалеченост ще продължим да привличаме представители от бизнеса, публичната администрация и неправителствения сектор при обучението на нашите студенти, а като преподаватели ще участваме в социални и бизнес консултантски проекти.

Ще продължим да организираме съвместно с колегите от практиката уебинари по актуални теми, за които своевременно ще изпращаме до Вас и публикуваме информация.

Постъпилите такси и регистрирани доклади ще се насочат към отложената дата на конференцията през месец май 2021 г., за което допълнително ще Ви уведомим.

Благодарим Ви за доверието и подкрепата!

Бъдете здрави!

Доц. д-р Мария Станимирова
Председател на Организационния комитет

13 ное 2020



Подобни