Икономически университет – Варна

Международна седмица на персонала в Алания, Турция, през май 2023 г.

Университетът Хамд Емин Паша (ХЕП) в Алания, Турция, кани колеги от своите партниращи университети да вземат участие в Международна седмица на персонала на тема „Иновациите в програма „Еразъм+““.

Събитието ще се проведе в периода 8 – 12 май 2023 г. и ще предостави на участниците възможност да обменят опит в работата с програма „Еразъм+“, както и да споделят стратегии за интернационализация и да срещнат нови потенциални партньори.

Програмата за Международната седмица предвижда дискусии на теми като социална активност, екосъобразни практики, оценка на работата с програма „Еразъм+“ и методи за нейното популяризиране.

Университетът ХЕП ще предостави на участниците и уникалната възможност да се запознаят с историята, културата и традициите на Турската ривиера, Средиземноморския регион на Р Турция.

Крайният срок за кандидатстване за Международната седмица на персонала в Алания е 10 април 2023 г., а броят на участниците е ограничен до 70, като всяка институция може да изпрати до двама представители.

Таксата за участие в събитието е 180 евро.

За да заявите своето желание за участие, моля попълнете следния формуляр: https://forms.gle/Fa1pHPkzeNXvDVuL8

27 окт 2022



Подобни