Икономически университет – Варна

ИУ – Варна посреща гост-професор от Индия

Проф. Виджай Тандон от Universal Business School (UBS) в Мумбай, Индия, посети Икономически университет – Варна с цел обучение.

Проф. Тандон е близък приятел на ИУ – Варна и екипа на отдел „Международно сътрудничество“, който преди три години посети университета, за да преподава като гост-лектор.

По време на настоящото му посещение, проф. Тандон изнесе две лекции пред международните студентите, които в момента се обучават в университета по програма „Еразъм+“. Той сподели своите знания и опит в областите на маркетинга, корпоративната стратегия и бизнес анализа, които е натрупал през годините, когато е работил на различни позиции в управлението на редица глобални компании.

Проф. Тандон в момента работи като Ръководител на магистърската програма по Мениджмънт и на международните програми в UBS, като отговаря за редица от международните парньорства на училището, включително отношенията му с ИУ – Варна. Той е преориентирал своята кариера от корпоративната сфера към сферата на образованието, защото вярва, че да оставиш следа в нечий живот е много по-голямо предизвикателство от транформирането на един бизнес.

Проф. Тандон се стреми да въздейства със своите знания и опит на хората по света и срещата му с „Еразъм+“ студентите в ИУ – Варна беше една възможност да го направи.

13 май 2022



Подобни