Икономически университет – Варна

Всички места по държавна поръчка в Икономически университет – Варна са запълнени

Приключи записването на новоприетите студенти по държавна поръчка в Икономически университет – Варна. Кандидатстващите за учебната 2022/2023 година във висшето училище са значително повече от определените места. Засилен интерес към предлаганата образователна услуга е регистриран още по време на ранния прием, когато са заети 72% от квотата за държавна поръчка в образователно-квалификационна степен (ОКС) „бакалавър“.

Най-желаните специалности на ранен прием са: „Дигитални медии и ПР“, „Счетоводство и финанси“, „Счетоводство и одит“, „Бизнес икономика“, „Информатика и компютърни науки“ и др.

При основния прием сред най-желаните специалности са: „Маркетинг“, „Финанси“, „Мениджмънт“, „Икономика и търговия“, „Стокознание и митническа дейност“ и др. В дистанционна форма на обучение най-търсени са специалностите „Индустриален бизнес и предприемачество“, „Финанси“, „Счетоводство и одит“, „Икономика и търговия“. Сериозен интерес има и към специалностите с преподаване на английски език „Бизнес и мениджмънт“ и „Международен бизнес“.

За най-предпочитаните специалности се конкурираха по повече от 10 – 15 кандидат-студенти за едно място.

Ръководството на Икономически университет – Варна работи за максимално удовлетворяване на повишения интерес. Продължава кандидатстването и записването на кандидат-студенти за всички специалности в ОКС „бакалавър“ в платен прием, редовна и дистанционна форма на обучение.

За повече информация:
Прием в ОКС „бакалавър“
тел. 0886 672 606 ; 0882 164 658
еmail: priem@ue-varna.bg

За подаване на документи и информация на място: зала 221

21 юли 2022Подобни