Икономически университет – Варна

Студентски клуб "Финанси" възстановява своята дейност

Студентският клуб "Финанси" към едноименната катедра възстановява своята дейност след двегодишно прекъсване. За целта в края на м. януари 2021 г. беше избрано ново ръководство на клуба в състав: Николай Дурлов - председател, Ивайло Николов - зам.-председател (ресор "Проекти"), Радина Славова - зам.-председател (ресор "Текуща дейност") и Валентина Иванова - зам.-председател (ресор "Комуникации"). Веднага след това стартира и организацията на редица инициативи, които клубът ще проведе през настоящия семестър. Първата от тях е oнлайн среща на тема "Ковид-кризата и последствията за бизнеса в България" с гост-лектор Николай Василев - бивш министър в две правителства на Република България, а понастоящем управляващ партньор на Експат Капитал и изпълнителен директор на Експат Асет Мениджмънт. Събитието ще се проведе на 18 март (четвъртък) от 13:00 ч. в Google Meet.

Основан през 2012 г., Клуб “Финанси” предоставя на студентите от ИУ – Варна приятелска среда за дискусия на интересни теми в областта на финансите и инвестициите, възможност за организиране на различни събития, реална връзка с бизнеса и т.н. Зад гърба си клубът има широко портфолио от различни събития под формата на национални конкурси и състезания, кариерни форуми, отворени лекции и обучения с експерти от бизнеса и академичните среди. 

В клуба могат да участват студенти от различни специалности, имащи интереси в областта на финансите. За целта те трябва да попълнят формуляр за членство в сайта на организацията.

08 мар 2021



Подобни