Икономически университет – Варна

Среща-дискусия между представители на Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис и студенти по програма "Еразъм+"

Новооткритото споделено пространство на Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис в ИУ – Варна бе изпълнено с чуждестранни студенти и представители на компанията, които проведоха среща-дискусия.

Прекрасната инициатива бе организирана от доц. д-р Мария Станимирова, ръководител катедра "Аграрна икономика" при ИУ – Варна и лектор по дисциплината "Бизнес консултиране", специално разработена за международни студенти по програма "Еразъм+".

На срещата представителите на бизнеса споделиха интересни моменти от стъпването си на българския пазар преди 10 години, както и за успешно завършилия процес на сливане и придобиване, довел до преименуването на юридическото лице през м. октомври 2021 г. Бяха представени възможности за стаж и работа в компанията, която се нарежда в ТОП 20 на най-разпознаваемите брандове в световен мащаб. Макар представителите на компанията да не разкриха тайната рецепта на емблематичната напитка, споделиха ценни съвети и съставките на успеха, описани в петте основни приоритета, които следват.

Срещата премина при силен интерес от страна на студентите, които активно задаваха въпроси относно бъдещо кариерно развитие в компанията. Пожелаваме успешна реализация на нашите Еразъм студенти и още много успехи на компанията!

30 мар 2023



Подобни