Икономически университет – Варна

Публична лекция с бизнеса "Глобални маркетингови изследвания"

На 16.10.2023 г. от 13:30 ч. в споделеното работно пространство (Coworking space) на ИУ – Варна ще се проведе публична лекция на тема „Глобални маркетингови изследвания“ с главния оперативен мениджър на Фикосота.

Илина Лилова е с 20+ години управленски опит, експерт по бизнес иновации и стратегическо развитие в сектора на бързооборотните стоки. Ръководи екип от над 600 души и развива брандовете на Фикосота в региона, като я превръща от локален бизнес в мултинационална компания.

Дипломира се като бакалавър по Международни икономически отношения в ИУ-Варна. Има докторска степен по икономика и Executive MBA от Университета във Виена (WU).

Илина е лектор в Американския университет в Благоевград. Живяла, учила и провеждала изследвания в САЩ, Ирландия, Австрия, Испания и Коста Рика. През 2013 г. е отличена с наградата NEXT Generation за Млад Мениджър на Годината.

Всички студенти, които желаят да се докоснат до реалния бизнес и да почерпят от дългогодишния опит на една жена-предприемач и майка на три деца, могат да заповядат на отворената лекция.

12 окт 2023



Подобни