Икономически университет – Варна

Публична лекция на тема "Млади и богати" с гост-лектор Йордан Йорданов – изп. директор и съдружник в Агенция за недвижими имоти "Нов дом 1"

Публична лекция пред студенти на тема "Млади и богати" с гост-лектор Йордан Йорданов – изп. директор и съдружник в Агенция за недвижими имоти "Нов дом 1", ще се състои на 24.04.2024 г. от 13.30 ч. в зала 2-223 , Втори корпус на ИУ – Варна.

Йордан Йорданов е успешен предприемач и бизнес лидер. Съосновател и изпълнителен директор на една от водещите агенции за недвижими имоти на пазара у нас – "Нов дом 1". Компанията с 12-годишна история заема челни позиции в сегмента в градовете София и Варна. Йорданов е регионален директор на най-голямата организация за бизнес препоръки в света BNI. Създател на BNI Лидер – първото BNI дружество в град Варна и първото платинено дружество в България с повече от 50 бизнес лидери, и на BNI Уникат – третото по големина в страната. Член е на Световната организация Round Table 5 Varna, обединяваща млади професионалисти в обществено полезни каузи и инициативи.

Модератор на събитието ще бъде доц. д-р Иво Костов от катедра "Бизнес, инвестиции и недвижими имоти". Лекцията е отворена за посещение на студенти от всички специалности.

19 апр 2024



Подобни