Икономически университет – Варна

Кандидатствай за двуседмичен курс от Tek Experts

На 10 октомври 2024 г. в Икономическия университет – Варна се състоя вълнуващо събитие с представители на компанията Tek Experts. Те представиха своята дейност и възможности за професионално развитие в техните екипи. В рамките на събитието пред студенти от катедра „Информатика“ бяха обсъдени детайли за търсените специалисти в областта на техническата поддръжка и услугите, като специален акцент беше поставен върху новия двуседмичен безплатен курс за технически умения с фокус върху Microsoft Azure.

Курсът стартира на 21 октомври 2024 г. и ще се провежда онлайн. Той е насочен към хора, които искат да подобрят уменията си в облачните технологии, като ще покрие теми, свързани с внедряване и управление на Azure решения. Освен това курсът предоставя възможност за работа по реални проекти, което ще даде на участниците практически опит и основи за бъдеща кариера в областта на технологиите.

Заинтересованите могат да се запишат онлайн като изпратят CV на имейл nikoleta.georgieva@tek-experts.com и да се възползват от тази отлична възможност за усъвършенстване на своите умения в един от най-бързо развиващите се технологични сектори.

11 окт 2024



Подобни