Икономически университет – Варна

Икономически университет - Варна стартира провеждане на отдалечени кандидатстудентски изпити

Уважаеми кандидат-студенти,

Икономически университет – Варна създаде организация и стартира отдалечени кандидатстудентски изпити за всички вас, които желаете да започнете обучението си през учебната 2020/2021 г. Условията за провеждането им са подробно представени и можете да намерите в сайта на висшето училище.

В периода на извънредното положение няма да има електронни кандидатстудентски изпити на място в Икономически университет – Варна. Платените такси за несъстоялите се изпити остават валидни до следващо първо явяване. Ще се провеждат единствено отдалечени изпити. Чрез онлайн платформата са осигурени условия за коректност и равнопоставеност на всеки кандидат-студент. Информация за приемните изпити и техния график са обявени онлайн системата за кандидатстване на ИУ – Варна. Първата предстояща дата е 16.04.2020 г.

Пълна информация за всяка образователна програма (специалност), срокове и форми на обучение, възможностите за професионална реализация, специални дисциплини и бизнес партньори, подпомагащи учебния процес на следния линк

Възползвайте се от възможността за индивидуално онлайн кариерно консултиране. Индивидуалната кариерна консултация е безплатна и е възможна след предварително съгласуване с наш сертифициран кариерен консултант на имейл: career.consultant@ue-varna.bg 

Ако вече сте направили своя избор на специалност, но имате въпроси за срокове и процедура на кандидатстване, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: priem@ue-varna.bg или на телефон +359886672606.

Бъдете здрави! 

Погрижете се за бъдещето си сега!

11 апр 2020



Подобни