Икономически университет – Варна

"Еразъм+" практика в Берлин, Германия

Изложбеният музей за приложни изкуства и дизайн „Direktorenhaus“ в Берлин, Германия, кани студенти от Европа да осъществят „Еразъм+“ практика в тяхната институция през 2023 г.

От м. януари 2023 г. музеят предлага стажантски позиции в областите: немски език и литература; изкуство и култура; графичен дизайн; архитектура; маркетинг; информационни и комуникационни технологии; икономически науки; и креативни медии.

Периодът на практиката трябва да бъде между 3 и 12 месеца, като за времето на престоя си в Германия студентите ще получават финансова подкрепа по програма „Еразъм+“ в размер на 750 евро на месец.

За да кандидатствате за някоя от обявените позиции, е необходимо да изпратите автобиография и мотивационно писмо не по-късно от 31 декември 2022 г. Кандидатури и запитвания относно възножностите за стаж се приемат на имейл pj@direktorenhaus.com

Повече информация за Изложбения музей за приложни изкуства и дизайн „Direktorenhaus“ ще намерите на уебсайта им https://www.direktorenhaus.com/en/

Информация за осъществяване на практика по програма „Еразъм+“ можете да получите от страницата на отдел „Международно сътрудничество“ https://ue-varna.bg/bg/p/8497/mobilnost/erazam/studentska-mobilnost-praktika, както и в офиса на сектор „Еразъм+“ в стая 123В.

15 ное 2022



Подобни