Петък, кабинет 404: 15:15-16:15
Вторник, Линк към стая: https://meet.google.com/ita-vrvx-ncu, 11:00-12:00
22 мар 2024, кабинет 404: 15:30-16:30
19 апр 2024, кабинет 404: 15:30-16:30
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Академични изследвания | Курс 1, ИК.И Т. (Редовно обучение) |
Стокознание на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Сензорни и експертни методи за анализ | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Академични изследвания | Курс 1, СМД (Редовно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
11:15 | 13:00 | 2-137 | У | Сензорни и експертни методи за анализ | 17 | ||
13:30 | 15:00 | 2-137 | У | Сензорни и експертни методи за анализ | 16 | ||
15:15 | 17:00 | 2-137 | У | Сензорни и експертни методи за анализ | 16, 17 | ||
Сряда | |||||||
09:15 | 11:00 | 2-135 | У | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16, 17 | ||
11:15 | 13:00 | 2-135 | У | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16 | ||
13:30 | 15:00 | 2-135 | У | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 17 | ||
Петък | |||||||
08:15 | 10:00 | 447 | У | Академични изследвания | 2 | 13 | |
13:30 | 15:00 | 433 | У | Академични изследвания | 2 | 16 | |
13:30 | 15:00 | 433 | У | Академични изследвания | 1 | 17 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Доклад | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
Food Science and Applied Biotechnology, Plovdiv : UFT Academic Publ. House, 5, 2022, 2, 131-139., ISSN(онлайн) 2603-3380 / DOI https://doi.org/10.30721/fsab2022.v5.i2.177 / Scopus / Линк
|
Статия | 2022 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58911 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Доклад | 2021 |
Стефанова, Д., Позитивни аспекти на обогатяването на хляба със селен
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика, 2021, 47-53.
|
Статия | 2021 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Study of The Magnesium Content In Gluten-Free Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Русенски университет А. Кънчев, 60, 2021, 72-77.
|
Доклад | 2021 |
Стефанова, Д., Златева, Д., Нетрадиционни за хлебопроизводството брашна като източник на калций
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика, 2021, 39-46.
|
Статия | 2021 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Algae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 10, 2021, 1, 145-157., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304-974X-2021-10-1-13 / Scopus / Web of Science
|
Монография | 2021 |
Златева, Д., Чочков, Р., Стефанова, Д., Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
Варна : Наука и икономика, 2021, 204 с. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 75).
|