Икономически университет – Варна

гл. ас. д-р Дана Стефанова

гл. ас. д-р Дана Стефанова

гл. ас. д-р Дана Стефанова

404

0885619498

[email protected]

Консултации на място

Понеделник, кабинет 404: 13:30-14:30

Онлайн консултации

Сряда, Линк към стая: https://meet.google.com/ita-vrvx-ncu, 14:00-15:00

Дисциплина Курс и Специалност
Въведение в търговията Курс 2, СО (Редовно обучение)
Въведение в търговията Курс 2, СФ (Редовно обучение)
Въведение в търговията Курс 2, ФИНАНСИ (Редовно обучение)
Въведение в търговията Курс 2, ССиЗ (Редовно обучение)
Академични изследвания Курс 1, ИК.И Т. (Редовно обучение)
Стокознание на хранително-вкусовите стоки * Курс 5, КЕС-СНУ
Стокознание * Курс 3, ИК.И Т. (Редовно обучение)
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки Курс 3, СМД (Редовно обучение)
Стокознание на храните от животински произход * Курс 4, СМД (Редовно обучение)
Сензорни и експертни методи за анализ Курс 3, СМД (Редовно обучение)
Академични изследвания Курс 1, СМД (Редовно обучение)
Начало Край Зала Л/У Дисциплина Седмица Група
Понеделник
11:15 13:00 312 У Въведение в търговията 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25
15:15 17:00 302 У Академични изследвания 1 16
Вторник
09:15 11:00 2-137 У Сензорни и експертни методи за анализ 17
11:15 13:00 2-137 У Сензорни и експертни методи за анализ 16
Сряда
09:15 11:00 2-135 У Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки 17
11:15 13:00 2-135 У Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки 16
Четвъртък
08:15 10:00 232 У Академични изследвания 2 13
Специалност Дисциплина Курс Група Зала Дата Час
Мениджмънт на хотели и ресторанти Стокознание 1 311 3-302 22.01.2025 09:00 - 11:00
Мениджмънт на хотели и ресторанти Стокознание 1 312 3-302 22.01.2025 11:00 - 13:00
Дата Час Зала Бележки
Дата Час Зала Бележки
Вид Година Публикация
Статия 2024
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia : Agricultural Academy of Bulgaria, 30, 2024, 2, 333-340., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
Монография 2024
Варна : Наука и икономика, 2024, 214. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 98)., ISBN(печатно) 978-954-21-1180-1
Статия 2024
Ukrainian Food Journal, Ukraine : National University of Food Technologies, 13, 2024, 1, 76-90., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304- 974X-2024-13-1-6 / Scopus / Web of Science / Линк
Статия 2023
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии = Proceedings of University of Ruse "Angel Kanchev". Book 10.2. Biotechnologies and Food Technologies, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 62, 2023, 62-67., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
Статия 2023
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia: Agricultural Academy of Bulgaria, 29, 2023, 5, 886 - 894., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
Доклад 2023
Стокознание – традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013, Варна : Наука и икономика, 2023, 45-51., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
Статия 2023
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cluj-Napoca, Romania : Technical University of Cluj Napoca Press Publ. House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4 / Scopus / Web of Science / Линк
Статия 2022
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58911 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
Статия 2022
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 4, 558-572., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-58912 / DOI 10.24263/2304- 974X-2022-11-4-6 / Scopus / Web of Science
Доклад 2022
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
Преглед на всички публикации