229 A
Ръководител катедра „Стокознание“
Вторник, кабинет 229 A: 10:00-12:00
Четвъртък, кабинет 229 A: 10:00-12:00
24 мар 2022, кабинет 229 A (он-лайн): 09:00-10:00
14 апр 2022, кабинет 229 A (Тестов център при ИУ-Варна): 09:00-10:00
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Специално издание на списание „Известия“, посветено на научно-практическата конференция с международно участие на тема „Качество и контрол на стоките в условията на COVID пандемия“
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 5-8.
|
Монография | 2022 |
Pashova, S., Analysis of the Influence of the External Invironment on the Production of Traditional Bulgarian Smilyanski Bob (Smilyan Beans)
Radom, Łukasiewicz, 2022, 15.
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Пашов, С., Развитие на производството на заключващи системи
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 96-114.
|
Статия | 2021 |
Pashova, S., Radev, R., Labeling of Fresh Fruits and Vegetables
Quality - Access to Success, Bucharest : Romanian Society for Quality Assurance, 22, 2021, 181, 148 -152.
|
Статия | 2021 |
Pashova, S., Contemporary Aspects of Goods` Safety
Izvestia Journal of the Union of Scientists - Varna. Economic Sciences Series, Varna : Union of Scientists - Varna, 10, 2021, 1, 80-89.
|
Статия | 2021 |
Пашова, С., Качество на пресни плодове и зеленчуци = Quality of Fresh Fruits and Vegetables
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Trojan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 24, 2021, 4, 378-401.
|
Доклад | 2021 |
Pashova, S., Some Problems of Quality Examination of Fresh Fruits and Vegetables
Modern Commodity Expertise: Theoretical Developments, Practical Experience, Problems and Prospects [Сучасна товарознавча експертиза: теоретичні розробки, практичний досвід, проблеми і перспективи : Мiжнародноi науково-практичноi конференцii, 30 верстня 2021 року, м. Львів], Львів : Растр-7, 2021, 229-232.
|
Доклад | 2021 |
Пашова, С., Пашов, С., Качество на продуктите, производство на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България в условията на пандемия
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика , 2021, 251-257.
|
Статия | 2021 |
Stefanova, M., Pashova, S., The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
Global Journal of Medical Research: L Nutrition & Food Science, Framingham, MA, USA : Global Journals Inc., 21, 2021, 1, 1-6.
|
Доклад | 2020 |
Pashova, S., Protected Bulgarian Traditional Foods
Desire. Design and Research in Business : Proceedings of the International Scientific Conference, 22 November 2019, Bratislava, Slovakia, Bratislava : University of Economics in Bratislava, 2020, 84 - 94.
|