229 A
Ръководител катедра „Стокознание“
Понеделник, кабинет 229 A: 08:00-10:00
Четвъртък, кабинет 229 A: 10:00-12:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Стокознание на храните от растителен произход | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Стоков и митнически контрол | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Безопасност на стоките | Курс 5, КЕС (Задочно обучение) |
Безопасност на стоките | Курс 5, КЕС-СНУ (Задочно обучение) |
Безопасност на стоките | Курс 6, КЕС-ДНДО (Задочно обучение) |
Безопасност на стоките | Курс 6, КЕС-СПН (Задочно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
10:15 | 13:00 | 316 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 20, 21 | ||
Вторник | |||||||
07:30 | 10:00 | 2-135 | У | Стокознание на храните от растителен произход | 20 | ||
13:30 | 16:00 | 2-130 | Л | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 18 | ||
Сряда | |||||||
13:30 | 16:00 | 2-316 | Л | Стоков и митнически контрол | 20, 21 | ||
Петък | |||||||
07:30 | 10:00 | 2-310 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 2 | 20, 21 | |
2023-02-06 (Понеделник) | |||||||
12:00 | 16:16 | 303 | Л | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
2023-02-08 (Сряда) | |||||||
08:08 | 11:46 | 303 | Л | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
2023-02-09 (Четвъртък) | |||||||
16:30 | 17:46 | 2-127 | Л | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
18:00 | 20:08 | 2-127 | У | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
2023-02-14 (Вторник) | |||||||
12:00 | 16:16 | 303 | Л | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
2023-02-16 (Четвъртък) | |||||||
16:30 | 19:16 | 2-127 | Л | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 | ||
2023-02-17 (Петък) | |||||||
16:30 | 19:16 | 2-127 | У | Безопасност на стоките | 16, 17, 52, 61 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Изследване на видовото разнообразие и безопасността на ядивни цветя = Study of Species Diversity and Safety of Edible Flowers
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Trojan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 2, 346-367., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Специално издание на списание „Известия“, посветено на научно-практическата конференция с международно участие на тема „Качество и контрол на стоките в условията на COVID пандемия“
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 5-8.
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Радев, Р., Роля на маркировката върху устойчивото потребление на пресни плодове и зеленчуци
Научни трудове. Университет за национално и световно стопанство, София : Изд. комплекс УНСС, Год. 62, 2022, 2, 275-287., ISSN(печатно) 0861-9344, ISSN(онлайн) 2534-8957 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Пашов, С., Развитие на производството на заключващи системи
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 96-114.
|
Статия | 2021 |
Pashova, S., Contemporary Aspects of Goods` Safety
Izvestia Journal of the Union of Scientists - Varna. Economic Sciences Series, Varna : Union of Scientists - Varna, 10, 2021, 1, 80-89.
|
Доклад | 2021 |
Пашова, С., Пашов, С., Качество на продуктите, производство на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България в условията на пандемия
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика , 2021, 251-257.
|
Статия | 2021 |
Stefanova, M., Pashova, S., The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
Global Journal of Medical Research: L Nutrition & Food Science, Framingham, MA, USA : Global Journals Inc., 21, 2021, 1, 1-6.
|
Статия | 2021 |
Пашова, С., Качество на пресни плодове и зеленчуци = Quality of Fresh Fruits and Vegetables
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Trojan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 24, 2021, 4, 378-401.
|
Монография | 2021 |
Pashova, S., Analysis of the Influence of the External Invironment on the Production of Traditional Bulgarian Smilyanski Bob (Smilyan Beans)
Current Trends in Quality Science - Consumer Behavior, Logistic, Product Management, Poznań : Institute of Quality Science, Poznań University of Economics & Business, 2021, pp. 395-405.
|
Доклад | 2021 |
Pashova, S., Some Problems of Quality Examination of Fresh Fruits and Vegetables
Modern Commodity Expertise: Theoretical Developments, Practical Experience, Problems and Prospects [Сучасна товарознавча експертиза: теоретичні розробки, практичний досвід, проблеми і перспективи : Мiжнародноi науково-практичноi конференцii, 30 верстня 2021 року, м. Львів], Львів : Растр-7, 2021, 229-232.
|