Понеделник, кабинет 217: 10:45-12:45
Сряда, кабинет 217: 10:00-12:00
15 мар 2023, кабинет 56 Тестови център: 10:00-11:00
12 апр 2023, кабинет 56 Тестови център: 10:00-11:00
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час |
---|---|---|---|---|---|---|
Качество и експертиза на стоките | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 16 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - СНУ | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 5 | 17 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - ДНДО | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 6 | 52 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Качество и експертиза на стоките - СПН | Експертиза на хранително-вкусовите стоки | 6 | 61 | 1-55 | 12.05.2023 | 16:00 - 17:00 |
Стокознание и митническа дейност | Митническо представителство | 3 | 18 | 1-55 | 05.06.2023 | 08:00 - 09:00 |
Стокознание и митническа дейност | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 3 | 18 | 1-55 | 16.06.2023 | 14:00 - 15:00 |
Стокознание и митническа дейност | Сензорни и експертни методи за анализ | 3 | 18 | 1-55 | 21.06.2023 | 09:00 - 10:00 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Студия | 2022 |
Минков, И., Златева, Д., Опубличена организационна култура на висшите училища в България - значимост и проявления
Годишник на Икономически университет - Варна, Варна: Наука и икономика, ИУ-Варна, 92, 2022, 1, 73-114., ISSN(печатно) 0861-6752
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
Food Science and Applied Biotechnology, Plovdiv : UFT Academic Publ. House, 5, 2022, 2, 131-139., ISSN(онлайн) 2603-3380 / DOI https://doi.org/10.30721/fsab2022.v5.i2.177 / Scopus / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 11, 2022, 1, 102-114., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304-974X-2022-11-1-11 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 61, 2022, 48-53., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123
|
Доклад | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
|
Статия | 2021 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Effect of Spirulina platensis and Kelp algae on the content of thiamine and riboflavin in wheat bread
Ukrainian Food Journal, Kyiv : National University of Food Technologies, 10, 2021, 1, 145-157., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / Web of Science
|
Статия | 2021 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Study of The Magnesium Content In Gluten-Free Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии, Русе : Русенски университет А. Кънчев, 60, 2021, 72-77.
|
Монография | 2021 |
Златева, Д., Чочков, Р., Стефанова, Д., Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
Варна : Наука и икономика, 2021, 204 с. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 75).
|