Понеделник, кабинет 217: 13:30-15:30
Вторник, кабинет 217: 11:00-12:00
Сряда, Линк към стая: https://meet.google.com/qdk-hxsi-sxt, 08:15-09:15
17 мар 2025, кабинет 56: 14:00-15:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Стокознание * | Курс 3, ИК.И Т. (Редовно обучение) |
Експертиза на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС |
Експертиза на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Стокознание на храните от животински произход * | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Сензорни и експертни методи за анализ | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Митническо представителство | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Академични изследвания | Курс 1, СМД (Редовно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
10:15 | 13:00 | 220 | Л | Сензорни и експертни методи за анализ | 16, 17 | ||
Вторник | |||||||
13:30 | 16:00 | 2-219 | Л | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16, 17 | ||
Четвъртък | |||||||
08:15 | 10:00 | 232 | Л | Академични изследвания | 1 | 13 | |
11:15 | 13:00 | 433 | Л | Митническо представителство | 16, 17 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Други | 2025 |
Gorska-Warsewicz, H., Zlateva, D., Dębski, M., Kwiatkowski, B., The Trust-Based Marketing Communication, National Brand Equity, and Economy – the Case of Poland and Bulgaria : Chapter 17
Trust, Media and the Economy : Mutual Relations, New York : Routledge, 2025, 191-201., ISBN(печатно) 978-1-032-87753-2, ISBN(онлайн) 978-1-003-53428-0 / DOI 10.4324/9781003534280 / Scopus / Линк
|
Статия | 2024 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia : Agricultural Academy of Bulgaria, 30, 2024, 2, 333-340., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
|
Статия | 2024 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Ivanova, P., Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
Ukrainian Food Journal, Ukraine : National University of Food Technologies, 13, 2024, 1, 76-90., ISSN(печатно) 2304-974X, ISSN(онлайн) 2313-5891 / DOI 10.24263/2304- 974X-2024-13-1-6 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Монография | 2024 |
Златева, Д., Чочков, Р., Иванова, П., Стефанова, Д., Влияние на брашна от нетрадиционни суровини върху качеството и биологичната ценност на хляба
Варна : Наука и икономика, 2024, 214. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 98)., ISBN(печатно) 978-954-21-1180-1
|
Доклад | 2023 |
Стефанова, Д., Златева, Д., Исторически аспекти и актуалност на обучението в специалност „Стокознание“ в Икономически университет – Варна : [Електронен ресурс]
Стокознание – традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013, Варна : Наука и икономика, 2023, 45-51., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
|
Статия | 2023 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии = Proceedings of University of Ruse "Angel Kanchev". Book 10.2. Biotechnologies and Food Technologies, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 62, 2023, 62-67., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
|
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia: Agricultural Academy of Bulgaria, 29, 2023, 5, 886 - 894., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
|
Студия | 2023 | Minkov, I., Zlateva, D., Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria |
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cluj-Napoca, Romania : Technical University of Cluj Napoca Press Publ. House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|