Икономически университет – Варна

Започна Бизнес клас 2024 на Изи Академия в ИУ – Варна

На 10 октомври 2024 г. в Икономически университет – Варна стартира първата от четирите части на Бизнес клас 2024, организиран от Изи Академия. Събитието бе водено от Елена Падешева, главен експерт обучения в бизнес академията на Изи Кредит. Темата на първата сесия беше "Управление на времето" и предложи ценни стратегии за по-ефективно използване на времето в бизнеса и личния живот.

Лекцията беше разделена на четири основни части:

  • Какво е време и как на практика да го управляваме – запознаване с основните концепции за времето и практически техники за управление.
  • Приоритизиране и целеполагане със стил – участниците научиха как да поставят цели и да приоритизират задачите си по ефективен начин.
  • Как да се справим с крадците на време – разпознаване на факторите, които отнемат време, и начини за тяхното преодоляване.
  • Хакове за управление на времето – полезни съвети и трикове за по-добра организация на времето.

Събитието премина под формата на интерактивен диалог с множество реални примери и практически задачи, които ангажираха участниците както индивидуално, така и в групи.

Следващата част от Бизнес академията ще се състои на 16 октомври от 15:15 ч. в Coworking Space, когато ще бъде разгледана темата "Увереността – ключ към успеха". Участниците ще научат как да се справят с несигурността и да изградят увереност, която ще им помага по пътя към успеха.

11 окт 2024



Подобни