Икономически университет – Варна

Възможности за обучение в курсове по Програмата на индийското правителство за техническо и икономическо сътрудничество

Програмата на индийското правителство за техническо и икономическо сътрудничество (Indian Technical and Economic Cooperation - ITEC) предоставя възможност за обучение в следните организирани курсове:

1. "Развитие чрез финансиране в областта на селските райони и климата", в периода 29 април - 10 май 2024 г.

2. "Развитие на женското лидерство, с фокус върху разрастването на селските райони (само за жени)", в периода 13-17 май 2024 г.

Курсовете ще се проведат в Банкерския институт за развитие на селските райони (Bankers Institute of Rural Development - BIRD), в гр. Лакнау, щат Утар Прадеш, Индия.

На избраните кандидати се осигуряват двупосочни самолетни билети (икономична класа), безплатна виза, настаняване и средства за дневни разходи съгласно правилата на Програмата ITEC.

Кандидатстването за участие се осъществява онлайн на портала на ITEC: https://www.itecgoi.in./index или на индийското Министерство на външните работи: https://bit.ly/3TRbfLi

ВАЖНО: След подаване на формуляра за онлайн кандидатсване, от кандидатите се изисква да изпратят имейл до Посолството на Индия в София (pol.sofia@mea.gov.in), заедно със съпътстващи документи. За повече информация, можете да се обърнете към отдел "Международно сътрудничество".

23 апр 2024



Подобни