Икономически университет – Варна

Представяне на програма “Career Opportunities: Graduate Finance Program” в партньорство с Coca-Cola Europacific Partners

Един от стратегическите приоритети на Coca-Cola Europacific Partners е “да привлекат и развият талантливи млади хора, които да работят в компанията”. Университетската програма за таланти в сферата на финансите успява да даде “живот” на този приоритет, като тя се спонсорира от главния финансов директор и вицепрезидента по човешки ресурси в CCEP.

Университетската програма за таланти стартира отново, за да помогне за развитието на бъдещия подбор от таланти, които да работят във финансовия сектор на компанията. В CCEP вярват във вашия потенциал, ще ви развиват и предизвикват по време на програмата, гарантирайки ви страхотно изживяване! Ще ви бъде назначен ментор – опитен лидер от бизнеса, който ще работи в тясно сътрудничество с вас по време на програмата, като споделя знанията си и ви помага да се възползвате максимално от всяка възможност.

Ще ви бъде разработен индивидуален план за обучение с цел развитие на уменията и поведението ви, които CCEP очаква от своите бъдещи лидери. В допълнение към курсовете за обучение, специфични за програмата, вие ще имате възможността да изкарате и курсове за обучение, специфични за ролята, които са идентифицирани в съответствие с вашите цели за развитие.

По време на програмата ще придобиете опит в няколко роли във финансовия бизнес сектор на компанията. Ще имате 4 шестмесечни ротации в различни екипи и държави през двугодишната програма. Целта е участниците да се запознаят с дейностите на съответните екипи и след приключването ѝ, да имат готовност да заемат експертни роли в компанията.

Програмата ще се съсредоточи върху развитието на вашето представяне и финансови възможности в рамките на споделени услуги, търговски финанси, финанси на веригата за доставки и вътрешен одит или обществени поръчки. Програмата ще ви помогне да изградите своя опит във финансите, както и да изградите вашите знания и способности в областта на финансовото управление, операциите и стратегията.

Търсят се студенти в последна година на обучение в ОКС “бакалавър” или ОКС “магистър” или наскоро завършили студенти със страстта и стремежа да реализират потенциала си в една от най-бързо развиващите се компании в света. Кандидатите трябва да са готови да използват уменията си, за да развиват както себе си, така и бизнеса. За да бъдете одобрени за програмата, трябва да сте географски мобилни, да владеете английски език и в идеалния случай да говорите френски, холандски или испански.

Очакваме ви на 23 май 2023 г. от 13:30 ч. в зала 320, първи корпус на ИУ – Варна.

17 май 2023



Подобни