Икономически университет – Варна

Отдел "Международно сътрудничество" поздрави Дневен център за деца и младежи с увреждания, гр. Варна за 30-годишнината им

Отдел "Международно сътрудничество" на Икономически университет – Варна уважи празника на Дневен център за деца и младежи с увреждания "Свети Йоан Златоуст", гр. Варна.

Тържеството, което се проведе на 05.12.2022 г.в аулата на Икономически университет – Варна, бе открито от кмета на община Варна г-н Иван Портних и директора на центъра г-жа Марияна Христова.

Със събитието се отбеляза 30-годишнината от създаването на центъра. "Свети Йоан Златоуст" е първият център от подобен тип, открит в България.

За доброто настроение на зрителите се погрижиха възпитаници и специални гости, които в навечерието на светлите християнски празници създадоха празнична атмосфера. Специални гост-изпълнители бяха шоумените от "Тутурутка", които зарадваха публиката с едни от най-големите си хитове.

От името на отдел МС, Евгени Райчев, ръководител на отдела, поднесе поздравителен адрес.

Концертът се осъществи благодарение на ръководството на ИУ – Варна, което предостави безвъзмездно зала "Аула" и подсигури събитието с музикално и видео озвучение и оформление. По този начин ИУ – Варна продължава да бъде партньор на социалните институции във Варна.

06 дек 2022



Подобни