Икономически университет – Варна

Как думите оформят емоциите и отношенията ни – Трето обучение от Бизнес клас 2024 на Изи Академия

На 22 октомври 2024 г. се проведе третата част от бизнес класа на Изи Академия в Икономически университет – Варна, посветена на темата „Силата на думите“. Водещи на събитието бяха Борислава Стойкова и Тодор Панайотов, старши експерти обучения в Бизнес Академията на Изи Кредит. Програмата разгледа дълбокото въздействие на думите върху емоциите, мисленето и възприятията, като същевременно се фокусира върху значението им за ефективната комуникация и изграждането на взаимоотношения. Обсъдено беше как лидерите използват силата на думите, за да вдъхновяват и мотивират своите екипи и последователи.

Събитието премина в интерактивна атмосфера, с множество реални примери и практически задачи, които ангажираха участниците и стимулираха активното им включване в темата. Силно въздействащ аспект на обучението беше обсъждането на конкретни ситуации и използването на думи в различни контексти, което даде възможност на участниците да осъзнаят как думите могат да бъдат инструмент за влияние и създаване на позитивни емоции и резултати.

Участниците споделиха, че обучението е било не само полезно, но и вдъхновяващо, като им е помогнало да разберат как да използват силата на думите за изграждане на по-успешни и смислени връзки, както в професионалния, така и в личния си живот. Тази трета част от бизнес класа на Изи Академия затвърди интереса и ангажираността на присъстващите и ги мотивира да прилагат наученото в ежедневната си комуникация.

28 окт 2024



Подобни