21 окт 2024, кабинет 107: 10:30-11:15
04 ное 2024, кабинет 107: 10:30-11:15
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Технология на обслужване в ресторанта | Курс 1, МХР (Задочно обучение) |
Сомелиерство | Курс 2, МХР (Задочно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-01-11 (Събота) | |||||||
09:15 | 14:15 | 3-202 | Л | Технология на обслужване в ресторанта | 315 | ||
2025-01-14 (Вторник) | |||||||
08:15 | 15:00 | 3-107 | У | Технология на обслужване в ресторанта | 315 | ||
2025-01-15 (Сряда) | |||||||
08:15 | 16:00 | КБ | У | Сомелиерство | 315 |
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час |
---|
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|---|---|---|
29.01.2025 | 10:00 - 12:00 | 3-201 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Доклад | 2023 |
Николов, Н., Възможности и модели за развитие на винен туризъм в България
Съвременният туризъм - преосмисляне на възможности и модели за развитие, [29.09.2023 г., Колеж по туризъм - Варна] : Научна конференция посветена на 60 год. от основаването на Колеж по туризъм при Икономически университет - Варна : Сборник с доклади = Tourism Today - Rethinking Opportunities and Models of Development : Scientific Conference Dedicated to 60th Ann. of the Founding of College of Tourism at University of Economics - Varna : Conference Proceedings, Варна : Наука и икономика, 2023, 342-352., ISBN(печатно) 978-954-21-1161-0 / Линк
|