21 окт 2024, кабинет 107: 10:30-11:15
04 ное 2024, кабинет 107: 10:30-11:15
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Технология на обслужване в ресторанта | Курс 1, МХР (Редовно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Понеделник | |||||||
14:30 | 17:15 | 3-202 | Л | Технология на обслужване в ресторанта | 1 | 311, 312 | |
Вторник | |||||||
08:30 | 11:15 | 3-107 | У | Технология на обслужване в ресторанта | 311 | ||
Сряда | |||||||
15:30 | 18:15 | 3-107 | У | Технология на обслужване в ресторанта | 312 | ||
Четвъртък | |||||||
12:30 | 15:15 | 3-107 | У | Технология на обслужване в ресторанта | 311 | ||
15:30 | 18:15 | 3-107 | У | Технология на обслужване в ресторанта | 312 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Доклад | 2023 |
Николов, Н., Възможности и модели за развитие на винен туризъм в България
Съвременният туризъм - преосмисляне на възможности и модели за развитие, [29.09.2023 г., Колеж по туризъм - Варна] : Научна конференция посветена на 60 год. от основаването на Колеж по туризъм при Икономически университет - Варна : Сборник с доклади = Tourism Today - Rethinking Opportunities and Models of Development : Scientific Conference Dedicated to 60th Ann. of the Founding of College of Tourism at University of Economics - Varna : Conference Proceedings, Варна : Наука и икономика, 2023, 342-352., ISBN(печатно) 978-954-21-1161-0 / Линк
|