Четвъртък, кабинет 3-106: 11:00-11:30
Четвъртък, кабинет 3-106: 11:00-11:30
Четвъртък, Линк към стая: https://meet.google.com/dhq-wypk-emj, 10:00-11:00
11 апр 2024, кабинет 3-106: 11:00-12:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Учебна практика в базов обект /ресторант/ | Курс 1, МХР (Задочно обучение) |
Безопасност на храните и работното място | Курс 1, МХР (Задочно обучение) |
Технология на кулинарното изкуство | Курс 1, МХР (Задочно обучение) |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2025-01-19 (Неделя) | |||||||
09:00 | 14:08 | Лагард | У | Учебна практика в базов обект /ресторант/ | 315 | ||
2025-01-20 (Понеделник) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | Л | Безопасност на храните и работното място | 315 | ||
2025-01-22 (Сряда) | |||||||
11:08 | 12:38 | 3-202 | Л | Безопасност на храните и работното място | 315 | ||
13:30 | 15:38 | 3-202 | У | Безопасност на храните и работното място | 315 | ||
2025-01-23 (Четвъртък) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | У | Безопасност на храните и работното място | 315 | ||
2025-01-24 (Петък) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | Л | Технология на кулинарното изкуство | 315 | ||
2025-01-26 (Неделя) | |||||||
09:38 | 15:38 | Лагард | У | Учебна практика в базов обект /ресторант/ | 315 | ||
2025-01-27 (Понеделник) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | Л | Технология на кулинарното изкуство | 315 | ||
2025-01-28 (Вторник) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | Л | Технология на кулинарното изкуство | 315 | ||
2025-01-29 (Сряда) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | У | Технология на кулинарното изкуство | 315 | ||
2025-01-30 (Четвъртък) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | У | Технология на кулинарното изкуство | 315 | ||
2025-01-31 (Петък) | |||||||
11:08 | 14:46 | 3-202 | У | Технология на кулинарното изкуство | 315 |
Специалност | Дисциплина | Курс | Група | Зала | Дата | Час |
---|
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|---|---|---|
31.01.2025 | 15:00 - 17:00 | 3-201 |
Дата | Час | Зала | Бележки |
---|
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2023 |
Алексадрова, М., Концептуальная модель построения гастрономического бренда туристских территорий
Псковский регионологический журнал, Псков : Псковский государственный университет, 19, 2023, 1, 18-30., ISBN(печатно) 2219-7931 / DOI 10.37490/S221979310024006-9 / Линк
|
Монография | 2022 |
Маринов, С., Казанджиева, В., Янчева, К., Дянков, Т., Донева, Я., Филипова, Х., Попова, К., Велева, М., Алексадрова, М., Сантана, Х., Мониторинг на устойчивото развитие на морска туристическа дестинация : [Колективна монография]
Варна : Наука и икономика, 2022, 236., ISBN(печатно) 978-954-21-1119-1
|
Статия | 2020 |
Алексадрова, М., Исследование ассоциации бренда муниципальный район Варны как туристическое направление с позиции иностранных туристов
Туризъм и свързаност : Сборник с доклади от юбилейната научна конференция с международно участие по случай 55 г. от създаването на спец. Туризъм, 30 - 31 окт. 2020 г., Варна, България, Варна : Наука и икономика, 2020, 451-460., ISBN(печатно) 978-954-21-1052-1 , ISBN(онлайн) 978-954-21-1052-1 / DOI https://doi.org/10.36997/TC2020.451 / Линк
|
Доклад | 2020 |
Алексадрова, М., Проучване на предпочитанията и поведението на чуждестранните посетители в българските морски дестинации в условията на COVID 19 от позицията на чуждестранни туроператори
Съвременният туризъм. Смарт решения за развитие на туризма в България в условията на Covid-19 пандемия, [12.11.2021, Колеж по туризъм - Варна] : Кръгла маса : Сборник с доклади, Варна : Наука и икономика, 2020, 202-212., ISSN(печатно) 978-954-21-1101-6, ISSN(онлайн) 978-954-21-1101-6 / Линк
|
Статия | 2019 |
Казанджиева, В., Алексадрова, М., Экологический туризм Болгарии
Природное и историко-культурное наследие Восточной Европы как объект социально-географических исследований : Материалы Международной научно-практической конференции : Сборник трудов, Псков, 25 - 26 октября 2019 г., Псков : Псковский государственный университет, 2019, 26 - 34., ISBN(печатно) 978-5-91116-880-31 / Линк
|
Статия | 2019 |
Алексадрова, М., Анализ на привлекателността на КК „Слънчев бряг“ като туристическа дестинация
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика, 63, 2019, 2, 109-126., ISSN(печатно) 1310-0343, ISSN(онлайн) 2367-6949 / Линк
|
Статия | 2019 |
Aleksandrova, M., Importance of the Slogans as a Brand Communication Tool of Tourist Destinations [Роля и значение на слогана като комуникационен елемент на бранда на туристическите дестинации]
Izvestia Journal of the Union of Scientists - Varna. Economic Sciences Ser. [Известия на Съюза на учените - Варна. Сер. Икономически науки], Varna : Union of Scientists - Varna , 8, 2019, 3, 154 - 162.
|
Доклад | 2018 |
Алексадрова, М., Съвременни маркетинг стратегии за популяризиране на туристически дестинации
Туризмът и иновациите: Сборник доклади от международна научна конференция, посветена на 55 години от основаването на Колеж по туризъм - Варна, Варна: Наука и икономика, 2018, 224 - 235.
|
Доклад | 2017 |
Алексадрова, М., Оценка ролята на организациите от публичния сектор за брандинга на дестинация Варна
Туризъм иновации стратегии: Юбилейна научна конференция, Бургас: Флат, 2017, 125 - 132.
|