229 A
Председател на Контролен съвет при Икономически университет-Варна
Ръководител на Център за качество на стоките и потребителска защита
Сряда, кабинет 229 А: 14:00-15:00
Четвъртък, Линк към стая: https://meet.google.com/csk-jtqu-cba, 13:00-14:00
20 мар 2024, кабинет 229 А: 14:00-15:00
10 апр 2024, кабинет 229 А: 14:00-15:00
Дисциплина | Курс и Специалност |
---|---|
Стокознание на хранително-вкусовите стоки * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | Курс 3, СМД (Редовно обучение) |
Стокознание на храните от растителен произход | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Стоков и митнически контрол | Курс 4, СМД (Редовно обучение) |
Безопасност на стоките * | Курс 5, КЕС |
Безопасност на стоките * | Курс 5, КЕС-СНУ |
Начало | Край | Зала | Л/У | Дисциплина | Седмица | Група | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Вторник | |||||||
08:15 | 11:00 | 2-135 | У | Стокознание на храните от растителен произход | 18 | ||
11:15 | 14:15 | 2-135 | У | Стокознание на храните от растителен произход | 18 | ||
Сряда | |||||||
07:30 | 10:00 | 434 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 18 | ||
10:15 | 13:00 | H-214 | У | Стоков и митнически контрол | 2 | 18 | |
Четвъртък | |||||||
07:30 | 10:00 | 221 | Л | Стоков и митнически контрол | 18 | ||
Петък | |||||||
10:15 | 13:00 | 2-132 | Л | Основи на стокознанието на хранително-вкусовите стоки | 16, 17 | ||
13:30 | 16:00 | 2-130 | Л | Стокознание на храните от растителен произход | 2 | 18 |
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Статия | 2023 |
Pashova, S., Application of Plant Waxes in Edible Coatings
Coatings, Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 13, 2023, 5, 911., ISSN(онлайн) 2079-6412 / DOI 10.3390/coatings13050911 / Scopus / Web of Science
|
Доклад | 2023 |
Пашова, С., Изисквания към качеството на костилкови плодове : [Електронен ресурс]
Стокознание - традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013 = Commodity Science - Traditions аnd Perspectives : XIV Scientific Conference with International Participation : Celebrating 75th Years Specialty and Department of „Commodity Science”, Varna, 20th October 2023, Варна : Наука и икономика, 2023, 142-148., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
|
Статия | 2023 |
Pashova, S., Stone Fruit Production in Bulgaria - Problems and Challenges
Izvestia Journal of the Union of Scientists - Varna. Economic Sciences Series, Varna : Union of Scientists - Varna, 12, 2023, 1, 95-103., ISSN(печатно) 1314-7390, ISSN(онлайн) 2603-4085 / DOI 10.56065/IJUSV-ESS/2023.12.1.95 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Радев, Р., Роля на маркировката върху устойчивото потребление на пресни плодове и зеленчуци
Научни трудове. Университет за национално и световно стопанство, София : Изд. комплекс УНСС, Год. 62, 2022, 2, 275-287., ISSN(печатно) 0861-9344, ISSN(онлайн) 2534-8957 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Изследване на видовото разнообразие и безопасността на ядивни цветя = Study of Species Diversity and Safety of Edible Flowers
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Trojan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 2, 346-367., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Пашов, С., Развитие на производството на заключващи системи
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 96-114.
|
Статия | 2022 |
Пашова, С., Специално издание на списание „Известия“, посветено на научно-практическата конференция с международно участие на тема „Качество и контрол на стоките в условията на COVID пандемия“
Известия. Сп. Икономически университет - Варна, Варна : Наука и икономика , 66, 2022, 1, 5-8.
|
Монография | 2021 |
Pashova, S., Analysis of the Influence of the External Invironment on the Production of Traditional Bulgarian Smilyanski Bob (Smilyan Beans)
Current Trends in Quality Science - Consumer Behavior, Logistic, Product Management, Poznań : Institute of Quality Science, Poznań University of Economics & Business, 2021, pp. 395-405.
|
Доклад | 2021 |
Пашова, С., Пашов, С., Качество на продуктите, производство на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България в условията на пандемия
Качество и контрол на стоките в условията на Covid пандемия : Сборник с доклади от международна научно-практическа конференция, Варна : Наука и икономика , 2021, 251-257.
|
Статия | 2021 |
Pashova, S., Radev, R., Labeling of Fresh Fruits and Vegetables
Quality - Access to Success, Bucharest : Romanian Society for Quality Assurance, 22, 2021, 181, 148 -152., ISSN(печатно) 15822559 / Scopus
|