3-106
Преподавател по "Стокознание",
"Кулинарна продукция и безопасност на храните" и "Учебна практика в базов обект - модул кухненски блок"
Вторник, кабинет 3-106: 08:00-09:00
Вид | Година | Публикация |
---|---|---|
Учебник | 2020 |
Пашова, С., Атанасова, П., Стокознание
Варна : Наука и икономика, 2020, 154.
|
Доклад | 2019 |
Атанасова, П., Влияние на вида на пивните дрожди и процеса на ферментация върху качеството на бирата
Качество, контрол и експертиза на стоките : Сборник с доклади от Кръгла маса с международно участие = Quality, Control and Expertise of Goods : Articles from a Round Table with International Participation, Варна : Наука и икономика, 2019, 267 - 277.
|
Учебник | 2019 |
Пашова, С., Атанасова, П., Стокознание
Варна : Знание и бизнес, 2019, 174.
|
Доклад | 2018 |
Атанасова, П., Възможности за използване на специфични и локални видове бира за повишаване удовлетвореността на клиентите на заведения за хранене и развлечения
Стоковедната наука - традиции и актуалност : Сборник с доклади от тринадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 70 год. от създаването на катедра "Стокознание" и специалност "Стокознание", Варна, 18 - 19 окт. 2018, Варна : Наука и икономика, 2018, 214 - 222.
|
Доклад | 2016 |
Атанасова, П., Бирен туризъм - форми и възможности за приложение в туристически район Варна
Диверсифициране на туристическия продукт по примера на туристически район Северно Черноморие Варна : Сборник доклади от кръгла маса, ноември 2016, Варна : Наука и икономика, 2016, 32 - 37.
|