Тествайте иновативно приложение в Сосиете Женерал Експресбанк!

Тествайте иновативно приложение в Сосиете Женерал Експресбанк!

Искате ли да участвате в интерактивната работилница за идеи на Сосиете Женерал Експресбанк? Бъдете сред първите, които ще тестват най-новото приложение #SogeYoung, насочено към студенти и младежи.

Кога? 9-ти март 2018 (петък) от 10:00 ч. до 12:00 ч.

Къде? Бул. Владислав Варненчик 92, Централно управление – Варна на Сосиете Женерал Експресбанк

Как да се запиша? Попълнете следната регистрационна форма онлайн.

Какво ще правим?

10 студента от ИУ – Варна ще бъдат сред първите, които ще тестват приложението, ще споделят обратна връзка с разработващият екип, както и ще дадат предложения и идеи за подобрения. В рамките на 2 часа участниците ще участват в дискусия и уъркшоп с експерти от Сосиете Женерал Експресбанк, които работят по разработването на проекта.

БОНУС! След приключване на работилницата двама студенти, които са се представили най-добре, ще получат предложение да се включат като стажанти в екипа, който разработва приложението, и да участват активно в неговото финализиране. Останалите участници в работилницата също ще получат информация за стажантската програма и възможност да се присъединят като стажанти в други отдели на банката според техните професионални интереси.

За повече информация можете да се свържете с Кариерен център към ИУ-Варна.

Малко повече за #SogeYoung: Tочно преди година близо 50 студенти от ИУ – Варна и 50 служители от Сосиете Женерал Експресбанк участваха в състезанието за иновации Innovation Camp, което се проведе в Юнашки салон Варна. Спечелиха три иновативни идеи, сред които беше и #SogeYoung. Една година по-късно, разработката на прототипа е вече налице.

Обикновено малките идеи водят до големите промени! Очакваме Ви!