Tuesday, Office 217: 11:00-13:00
Wednesday, Office 217: 13:30-14:30
Tuesday, Online room link: https://meet.google.com/qdk-hxsi-sxt, 08:30-09:30
19 Mar 2024, Office 56 Тестови център: 11:00-12:00
09 Apr 2024, Office 56 Тестови център: 11:00-12:00
Subject | Year and Programme |
---|---|
Commodities Science | Year 3, ИК.И Т. (Full-time) |
Commodities Science | Year 3, ИК.И Т. (Distance learning) |
Science of Foodstuffs of Animal Origin | Year 4, СМД (Full-time) |
Home | End | Room | L/S | Course | Week | Group | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Monday | |||||||
15:15 | 18:00 | 2-132 | Lecture | Science of Foodstuffs of Animal Origin | 16, 17 | ||
Wednesday | |||||||
13:30 | 15:00 | 2-132 | Lecture | Commodities Science | 13 | ||
2024-09-25 (Wednesday) | |||||||
10:15 | 13:00 | Е-2-1 | Lecture | Commodities Science | 40 |
Type | Year | Publication |
---|---|---|
Статия | 2024 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Chochkov, R., Ivanova, P., Mineral content of wheat bread enriched with chestnut and rosehip flour
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia : Agricultural Academy of Bulgaria, 30, 2024, 2, 333-340., ISSN(печатно) 1310-0351 , ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
|
Статия | 2024 |
Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Ivanova, P., Effect of pumpkin seed flour, chestnut flour, and rosehip flour on wheat bread staling rate
Ukrainian Food Journal, Kyiv, Ukraine : National University of Food Technologies, 13, 2024, 1, 76-90., ISSN(печатно) 2304–974X, ISSN(онлайн) 2313–5891 / DOI 10.24263/2304- 974X-2024-13-1-6 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Монография | 2024 |
Златева, Д., Чочков, Р., Иванова, П., Стефанова, Д., Влияние на брашна от нетрадиционни суровини върху качеството и биологичната ценност на хляба
Варна : Наука и икономика, 2024, 214. - (Библ. Проф. Цани Калянджиев ; Кн. 98)., ISBN(печатно) 978-954-21-1180-1
|
Статия | 2023 |
Stefanova, D., Zlateva, D., Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
Научни трудове. Русенски университет "Ангел Кънчев". Сер. 10.2. Биотехнологии и хранителни технологии = Proceedings of University of Ruse "Angel Kanchev". Book 10.2. Biotechnologies and Food Technologies, Русе : Акад. изд. Русенски университет, 62, 2023, 62-67., ISSN(печатно) 1311-3321, ISSN(онлайн) 2603-4123 / Линк
|
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Chochkov, R., Zlateva, D., Stefanova, D., Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
Carpathian Journal of Food Science and Technology, Cluj-Napoca, Romania : Technical University of Cluj Napoca Press Publ. House, 15, 2023, 2, 33-41., ISSN(печатно) 2066-6845, ISSN(онлайн) 2344-5459 / DOI 10.34302/crpjfst/2023.15.2.4 / Scopus / Web of Science / Линк
|
Доклад | 2023 |
Стефанова, Д., Златева, Д., Исторически аспекти и актуалност на обучението в специалност „Стокознание“ в Икономически университет – Варна : [Електронен ресурс]
Стокознание – традиции и перспективи : XIV научна конференция с международно участие : Посветена на 75-годишнината от създаването на катедра и специалност „Стокознание”, Варна, 20 октомври 2013, Варна : Наука и икономика, 2023, 45-51., ISBN(онлайн) 978-954-21-1163-4 / Линк
|
Студия | 2023 | Minkov, I., Zlateva, D., Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria |
Статия | 2023 |
Ivanova, P., Zlateva, D., Chochkov, R., Stefanova, D., Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
Bulgarian Journal of Agricultural Science, Sofia: Agricultural Academy of Bulgaria, 29, 2023, 5, 886 - 894., ISSN(печатно) 1310-0351, ISSN(онлайн) 2534-983X / Scopus / Web of Science / Линк
|
Статия | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Влияние на копривено брашно върху минералния състав на пшеничен хляб = Effect of Nettle Flour on the Mineral Composition of Wheat Bread
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans [JMAB], Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, 25, 2022, 6, 494-518., ISSN(печатно) 1311-0489, ISSN(онлайн) 2367-8364 / Линк
|
Доклад | 2022 |
Zlateva, D., Stefanova, D., Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
Церевитиновские чтения - 2022 : Материалы VIII Международной научно-практической конференции, 1 апреля 2022 г., Москва : ФГБОУ ВО РЭУ им. Г. В. Плеханова, 2022, 153-155., ISBN(печатно) 978-5-7307-1905-7
|