Икономически университет – Варна

Проект "Студентски практики - Фаза 2" стартира в ИУ-Варна

Уважаеми студенти, партньори на Икономически университет - Варна от практиката и кандидати за Обучаващи организации на нашите студенти,

за ваша информация и във връзка с предстоящ старт в Икономически университет - Варна на дейностите по изпълнение на проект "Студентски практики - Фаза 2", ви каним да се регистрирате в информационната система на проекта. За включване в практическо обучение (практика) в реална работна среда могат да кандидатстват всички действащи студенти от висшите училища-партньори по проекта, включени в Регистъра на всички действащи и прекъснали студенти и докторанти, поддържан от Министерството на образованието и науката (МОН).

Уважаеми кандидати за академични наставници,

предвид спецификата в допускането ви до регистрация в информационната система и началната фаза на изпълнение на проекта, във всяка катедра на Икономически университет - Варна е създадена организация за допускането ви до регистрация.

За тази начална фаза, в срок до 06.03.2020 г. можете да заявите желанието си за допускане до регистрация в информационната система при инспектор "Учебна дейност" по катедри. 

Официален старт на проект "Студентски практики - Фаза 2" ще бъде обявен след прикючване на подготвителните дейности с екипа, сформиран за работа по проекта.

27 фев 2020