Икономически университет – Варна

Дискусионна среща "Особен урок"

Изключително удоволствие е да Ви поканим на поредната дискусионна среща на Клуб на предприемчивите студенти от Финансово-счетоводен факултет към Икономически университет – Варна и със съдействието на Студентски съвет.

Срещата ще се проведе във формат "ОСОБЕН УРОК", с което се надяваме за пореден път да провокираме вашата активна позиция по отношение на:

  • Оценките;
  • Стажовете;
  • Заплатите;
  • Сверяването на часовника.

Идеята на тази среща е студентите да получат значим ориентир за стажовете, провеждани в България и Германия, за оценките и самооценката, и тяхната проекция върху заплатите. Срещата ще бъде един особен практически урок по "сверяване на часовниците" и необходимостта винаги човек да има реална представа за "пулса" на една организация  -университет или работодател.

Срещата на Клуба ще се проведе на 30 март 2011 г. (сряда) от 17:00 ч. в зала 122 на Икономически университет – Варна.

Гост-лектори са:

  • СИМЕОН СИМОВ - Бизнес лидер на водеща Икономическа група "АКТИВ" за консултации и одит във Варна. С богат опит като мениджър на Двореца на Културата и Спорта - Варна, "Търговски дом" АД, Завод за торове - гр. Девня. Лицензиран оценител на цели предприятия. Член на Българската асоциация по Маркетинг.

  • ФРИДРИХ ГАЙЗЕ -  Данъчен съветник и собственик на водеща компания за данъчни консултации в Германия - A*B*G Partner. Съдружник и Управител в българо-немска консултантска фирма.

Очакваме Ви многобройни.

доц. д-р Надя Костова
Декан на Финансово-счетоводен факултет

28 мар 2011



Подобни