Практико-приложен семинар на тема "Разработване и управление на Европейски проекти по програмите за периода 2014 - 2020 г."

ПРЕС ИНФОРМАЦИЯ

На 19 юни (петък) и 20 юни (събота) 2015 г. Център "Иновации и развитие" при ИУ - Варна съвместно с Фондация "Европартньори 2000" организира практико-приложен семинар на тема "Разработване и управление на Европейски проекти по програмите за периода 2014 - 2020 г.". Семинарът ще се проведе в зала 446 Конферентна на ИУ - Варна. Водещ на семинара е г-н Мирослав Николов – експерт по Европейски проекти, председател на УС на фондация "Европартньори 2000" и експерт към Център "Иновации и развитие" при ИУ - Варна.

Това е първия от поредицата практико-приложни семинари по разработване и управление на Европейски проекти, които Център "Иновации и развитие" при ИУ - Варна организира съвместно с Фондация "Европартньори 2000". В програмата на настоящия семинар е включено представяне на приоритетите на новите Европейски програми за периода 2014-2020 г., търсенето на информация за Европейските програми и съдържанието и елементите на проектната документация. Във фокуса на семинара са програма Еразъм +, дейностите за младежки проекти и спорт и програмите на Европейската комисия "Creative Europe", "Europe for Citizens" и "Progress" (социални дейности).

Семинарът е подходящ за студенти и асистенти, които се интересуват от програмите на Европейската комисия за младежи и за обучение.

Участието в семинара е с лични покани. Местата са лимитирани предвид практико-приложната му насоченост. Желаещите да кандидатстват за участие, могат да попълнят формуляр за участие, публикуван на Фейсбук страницата на Център "Иновации и развитие". Попълването на формуляра не гарантира включване в семинара. Участниците, които ще бъдат включени в семинара ще получат съобщение по имейл.

Програма  Програма

Формуляр за участие  Формуляр за участие